MENGENAI SAYA

NAMA : SAFRA

UMUR : 24 TAHUN

ASAL : KELANTAN

 

 

masa berjerawat :

muka jerawat

masa dah tak ada jerawat :

tak ada jerawat lagi!!!

masa dah tak ada jerawat :

tak ada jerawat lagi!!!

 

terbaru

http://profiles.friendster.com/pesonawanita

technorati tags:

12 Responses to “MENGENAI SAYA”

  1. mohd hafizuddin abdullah May 7, 2008 at 10:09 pm #

    salam..sy oghe klate gok..view la blog sy k..

  2. dieda March 29, 2009 at 11:22 am #

    saya orang johor tapi dah berkahwin dengan orang kelate.skrang menetap di kuantan pahang.

  3. dieda March 29, 2009 at 11:24 am #

    cam ner hilangkan bekas jerawat tur?

  4. ATIEN AZIERA July 25, 2009 at 7:10 am #

    sy umo 16thn..tp mka sy mmng tiap2 mnggu tumbh jrwat..prut plak jgn cite lah,berlambak2…sy dh try mcm2 prduk,tp still xpnh ok gk klit sy ni..rsa rndh dri n hlang kykinan bla kulit kwan2 sy smua xde msalah…cm ner nk settle kn ek..??da spe2 yg le tlg x?

  5. zalikha July 26, 2009 at 7:55 am #

    mcm mne nk hlgkn bekas jerawat yg b’wrna htm????

  6. qiss March 1, 2010 at 10:42 am #

    wah!!!mcm mane nak hilangkan jerawat 2???kongsi la petua sikit…..

  7. mila March 24, 2010 at 8:41 am #

    sy ada jerawat dah pelbagai petua sya cuba tapi tak berkesan…..camna ek nak hilangkan jerawat saya……….

    • safrayusoff October 11, 2010 at 12:54 pm #

      kalo jerawat besar, xelok pakai yg teh tu
      letak kentang atas jerawat bg kering dlu baru boleh pakai serbuk teh

  8. na September 29, 2010 at 4:59 am #

    bes nyer bler dpat klit dah lcin mcm kn……

    • safrayusoff October 11, 2010 at 12:51 pm #

      syukur sangat!🙂

  9. melsylv October 27, 2010 at 5:43 am #

    wow..thniah

  10. annie November 10, 2011 at 7:19 am #

    muka saya pn baru lepas naik jerawat…alhamdulillah skang sume jerawat dah kecut & tinggal parut jer…so pasni, nak pki serbuk teh plak…time kasih safra sbb kongsi petua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: